Sekretesspolicy & säkra betalningar

Hantering av personuppgifter

Scottish House AB är ansvarig för de personuppgifter som du har lämnat till oss. Vi skyddar dina personliga uppgifter och använder informationen du lämnat enbart i syfte att genomföra våra leveranser till dig och för att ge dig information om våra erbjudanden i det fall du har givit oss ditt medgivande till detta. Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla med eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra. Vi köper heller inte information från tredje part, alla uppgifter är samlade på ditt initiativ och medgivande. Vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen.

De uppgifter vi lagrar är i första hand din email adress, förutsatt att du uttryckligen gett medgivande. Har du också handlat på vår hemsida sparas dina namn- telefon och adressuppgifter för fraktärenden till ditt ombud. Detta gör vi för att:

  • skicka information om event, aktiviteter och erbjudanden i vårt nyhetsbrev
  • beställa frakt av varor du handlat på vår webbutik scottish.se

Uppgifterna lagras i enlighet med relevans, således sparas inga uppgifter som uppfyllt sitt ändamål.

Vill du göra någon ändring av dina uppgifter gör du det enklast på vår hemsida och önskar du att bli borttagen ur registret kontaktar du bara oss. Önskar du att inte heller få våra nyhetsbrev finns det en länk längst ner i varje mail (avsluta prenumeration) där du enkelt avslutar din prenumeration.

Säkra betalningar
Vi använder den allra senaste krypteringsteknologin (SSL) för att skydda dina kontokortsuppgifter. Den här teknologin är vida utbredd och används för att göra säkra transaktioner på internet. Scottish House AB anlitar en väl beprövad betaltjänstleverantör, Posten Betalväxel, som arbetar tillsammans med vår bank, Handelsbanken. Tryggt för oss, och tryggt för dig.
Sign up for free